Jäsenet

Autot

Yleistieto

Huolto ja korjaus

Tapahtumat

Tarrat

Tukijat

Jäseneksi

Linkit

 

 

 

 

Logosivu

Etusivulle

Jussi Tarpila

Olen omistanut muutaman 123:n, se niistä mutta tämä nykyinen on mielestäni varsin kelpo kapistus. Auto  on W123/240D/84, olen toinen omistaja.
 
Tilanne: Ollessani 14v. suuresti ihailemani setämies osti ko. auton uutena v. 84 helsingin veholta. Olin mukana tuolloin ihailemassa uuden mersun luovutusta. Varusteet: Eberspächer, ohj.teh., kesk. luk., ABS. ym. Hänellä ei ollut omia poikia(kolme tytärtä), joten kemiamme olivat kuten ikäänkuin isällä ja pojalla. Matkalla, jos toisellakin ajelimme ko. autolla.
 
Kerran hän ilmoitti minulle; jossakin vaiheessa hän hommaa uudemman korimallin mesen, joten silloin olen ehkä ostoikäikäinen kolli ja lunastamaan ajoneuvon itselleni?!
 
Niin kävi että setä vanheni, ja myös mb. V: 2001 Ei ollut enää sedällä korttia(ikä), joten päätin ostaa mersun itselleni. Täytyy myöntää että peltihommia on ollut, mutta tekniikaan ei ole pahemmin tarvinnut puuttua.
 
Nyt olen(perhe) ajellut mersullani ympäriämpäri, eikä koskaan ole ollut ongelmia. Syy haluuni liittyä W123 kerhoon on se että vain tietyt asiat "pysyy ja paranoo"!
 
Kuvia ei ole tarjolla, mutta jotain muuta kylläkin.  
 
Itselläni on kaksi lasta, nuorempi heistä on saanut alkunsa ko. "mesen backseatilla", jonka innoitamana kirjoitin biisin tekstin Kauko Röyhkälle ja Ali Alikoskelle.
 
Liitteenä teksti
 
Terv Jussi Tarpila

AUTOVANHUS